Ny i klubben eller interesseret?

Først og fremmest velkommen i  Holte Tennisklub. Er du ny  i klubben og/eller bare interesseret i at finde nogle at spille med, så er det altid en god idé at melde dig til de forskellige arrangementer, som vi løbende udbyder.

Er du ikke meldt ind endnu, så skal du starte med at oprette din profil og tilmeld dig et alderspassende kontingent.
Derefter kan du tilmelde dig voksentræning, camps og diverse events m.m.

Hvis du er i tvivl om hvordan du gør det, så send evt. en mail til Julia på jr@holtetennisklub.dk for yderligere hjælp eller ring på klubbens telefon 23390006.

Voksentræning:
Hvis du ønsker at få voksentræning, så kan du tilmelde dig via
toplink "tilmeldinger" på forsiden af hjemmesiden. Skriv mulige dage samt evt. ønsker i kommentarfeltet.

Senior arrangementer:
Du er meget velkommen til at kontakte Klubliv & Motion på Klubliv@holtetennisklub.dk, hvis du er i tvivl om, hvad der kan være interessant for dig at melde dig til, så hjælper vi med at finde de rette tilbud til dig.