Træner
Lucas Hjorth
Sportschef

Lucas er uddannet Diplomtræner gennem Dansk tennis forbund (DTF) og DIF.
Han blev kåret til årets træner i Danmark af DTF i maj 2017.
Lucas kan træffes på sportschef@holtetennisklub.dk

Julia Rasmussen
Head of Junior and Senior Development

Julia er uddannet som Tenniscoach indenfor Dansk Tennis Forbund, som er den næsthøjeste uddannelse indenfor for dansk tennis.

Hun kan træffes på JR@holtetennisklub.dk
Bengt Ohlsén
USPTA Licens
Kontaktinfo: bengtohlsen@gmail.com

Hjælpeinstruktør
Gustav Enrum
Beskrivelse
Gustav spiller på klubbens 2. herre- samt ungseniorhold. Han har henover 5 år været træner i klubber som Gentofte, Lyngby og Nærum, men nu fast træner i Holtes trænerstab. Derudover har Gustav deltaget i div. camps både indland og udland samt deltaget på kursus for at forbedre sin trænerkunnen. Gustav træner med godt humør på banen og kan træne alle boldfarver og spillertyper, det være sig både juniorer og voksne.

Magnus Valentin Nielsen
Beskrivelse
Udover at være aktiv på vores turnerings og seniorhold er Magnus uddannet indenfor Dansk Tennis Forbund og har KT2.
Han har allerede nu erfaring med at træne alle former for medlemsgrupper samt boldfarver.

Mathilde Kayser Secher
Beskrivelse
Mathilde er en del af Holtes elitedivisionshold for damer. Mathilde er glad og udadvendt og kan træne både seniorer og juniorer i alle boldfarver.

Hun er uddannet indenfor Dansk Tennis Forbund og har KT3.

Anne-Marie Mosbæk Ellegaard
Beskrivelse
Anne-Marie spiller på klubbens elitedivisionshold for damer og ligger højt i sin egen U18 årgang på den nationale rangliste. Hun er en glad og udadvendt træner, som kan træne alle typer juniorer i alle boldfarver. Fremadrettet er der div. trænerkursus i udsigt.

Philip Boel
Beskrivelse
Udover at være fast del af Holtes 2. seniorhold på herresiden er Philip i gang med den grundlæggende træneruddannelse indenfor Dansk Tennis Forbund, indtil videre KT2.
Han kan træne alle boldfarver. Især dygtig til de yngre juniorer, men underviser desuden også gerne voksne.

Lasse Koefoed-Meyer
Beskrivelse
Lasse spiller på klubbens 1.herrehold samt mange individuelle turneringer ved af til for at avancere på den danske rangliste. Derudover er Lasse i gang med en pædagogisk uddannelse, som kombineres godt med hans trænergerning. Lasse påtænker derudover at gå i gang med div. trænerkursus i fremtiden. Han kan træne alle boldfarver samt både juniorer og voksne.

Camilla Smith Müller
Beskrivelse
Camilla er en ung dygtig hjælpetræner, som er i gang med Dansk Tennis Forbunds grundlæggende træneruddannelse, samtidig med hun selv spiller på klubbens elitedivisionshold og på højt nationalt niveau i divisionerne i både damerække som egen U18 række.
Camilla kan træne seniorer og juniorer i alle boldfarver.
Uddannelse: KT3

Sofie Pii Behrens
Beskrivelse
Sofie er en god hjælpetræner med godt humør, som er dygtig til de yngste børn på vores tennisskole. En dygtig træner til nybegynderen, som gerne vil i gang. Sofie kan træne alle boldfarver.

Hun er i gang med den grundlæggende træneruddannelse og har nu KT2 og allerede været træner i mange år.
Emma Lee-Rosberg
Beskrivelse
Emma er en glad og udadvendt træner, som efterhånden har været hjælpetræner i klubben i mange år. Hun er en god træner til de nystartede juniorer i alle boldfarver. Derudover er Emma i gang med træneruddannelsen, nu KT3.

Marius Sønderby
Beskrivelse
Marius spiller på klubbens 2.herre- og ungseniorhold samt en del individuelle turneringer ved siden af. Han er en glad og udadvendt træner og i gang med træneruddannelsen, nu KT2. Han kan træne juniorer i alle boldfarver.

Emma Ojén Rasmussen
Beskrivelse
Emma spiller på klubbens dame 2 og 3 hold samt ungseniorhold og individuelle turneringer. Hun er en glad pige, som kan træne alle nystartede juniorspillere på alle farver bolde. Hun er i gang med træneruddannelsen, nu KT2.

Freja Mensal
Beskrivelse
Freja har gennem mange år trænet og spillet på klubbens div. junior- og seniordamehold. Hun er en glad og udadvendt træner og god til især de yngste på rød, orange og grøn bold, men kan også træne gul bold. Freja er i gang med træneruddannelsen, KT3.

Julius Sønderby
Beskrivelse
Julius træner og spiller flittigt på klubbens juniorhold samt en masse turneringer ved siden af. Han har fået mod på trænergerningen og vil gerne hjælpe som træner for de yngste med rød bold.

Peter Vasehus Sørensen
Beskrivelse
Peter er aktiv spiller på klubbens juniorhold samt mange individuelle turneringer ved siden af. Han har nu fået mod på trænergerningen og vil gerne i gang med at hjælpe som træner for de yngste på rød samt lejre og evt. sparring for yngre turneringsspillere.