Træner
Lucas Hjorth
Sportschef

Lucas er uddannet Diplomtræner gennem Dansk tennis forbund (DTF) og DIF.
Han blev kåret til årets træner i Danmark af DTF i maj 2017.
Lucas har erfaring med spillere på alle niveauer.

Lucas kan træffes på sportschef@holtetennisklub.dk

Jörgen Windahl
Turnerings og Elite træner

Jörgens CV er meget langt og inkluderer bla. cheftræner i TVC (Stuttgart), Lugi TS, IS Ödåkra TK, ansvarlig elite træner i Fair Play TK (Sverige største klub).

Som spiller i 79-93 prøvede han at bla. at vinde Australian Open som junior i 1981 med en sejr over Pat Cash i finalen, hitting partner for Monica Seles i 1993.

Jörgen kan træffes på JW@holtetennisklub.dk
Nikolaj Adamsen
Tennisskole og voksenstrænings ansvarlig

Nikolaj er udannet tenniscoach gennem Dansk tennis forbund (DTF)

Han har en bred vifte af erfaring fra spillere på alle niveauer. Har både arbejdet som timetræner, fuldtidstræner og cheftræner on and off de sidste 15 år.

Nikolaj kan træffes på tennis@holtetennisklub.dk
Christian Rossen
Beskrivelse
Christian er uddannet tennis coach gennem Dansk tennis forbund (DTF)

Han kan træne og spille med spillere på alle niveauer og aldre
Freja Mensal
Beskrivelse
Freja har gennem mange år trænet og spillet på klubbens div. junior- og seniordamehold.

Hun er en glad og udadvendt træner og god til især de yngste på rød, orange og grøn bold, men kan også træne gul bold.

Freja har taget træneruddannelsen, op til KT3.

Diego Minelli
Beskrivelse
Diego er en dygtig og motiverende træner fra Ecuador han har tidligere været træner i Danmark og lande som Norge, New Zealand og Australien.

Diego spiller på klubbens 1. hold, og træner både juniorer og voksne på alle niveauer.
Hjælpeinstruktør
Tomás Di Giusto
Beskrivelse
Tomás er en dygtig og smilende træner fra Argentina, hvor han trænede på et akademi.

Tomás spiller på klubbens 2. hold, og træner både juniorer og voksne på alle niveauer.
Mathilde Kayser Secher
Beskrivelse
Mathilde er en del af Holtes elitedivisionshold for damer. Mathilde er glad og udadvendt og kan træne både seniorer og juniorer i alle boldfarver.

Hun er uddannet indenfor Dansk Tennis Forbund og har KT3.

Anne-Marie Mosbæk Ellegaard
Beskrivelse
Anne-Marie er en glad og udadvendt træner, som kan træne alle typer juniorer og voksne i alle boldfarver.

Hun har i mange år været med på klubben 1. og 2. hold damer.

Uddannelsesniveau: KT1

Camilla Smith Müller
Beskrivelse
Camilla er en ung dygtig træner og spiller selv på klubbens elitedivisionshold og på højt nationalt niveau i divisionerne.
Camilla er klubmester i damesingle 2018.
Camilla kan træne seniorer og juniorer i alle boldfarver.
Camilla er desuden suppleant i bestyrelsen.
Uddannelse: KT3

Philip Boel
Beskrivelse
Udover at være fast del af Holtes 2. seniorhold på herresiden, er Philip uddannet indenfor Dansk Tennis Forbund, på KT2 niveau.

Han kan træne alle boldfarver. Han er dygtig til alle aldersgrupper - lige fra de yngste juniorer til de ældste voksne.

Bjørn Gebeke
Beskrivelse

Bjørn er aktiv elitespiller og spiller på klubbens førstehold. Bjørn vil i skoleåret 2019-20 være på sportsefterskole.

Bjørn træner juniorer i alle boldfarver.

Johan Stampe

Johan er uddannet TennisCoach gennem Dansk Tennisforbund

Johan spiller på højt nationalt niveau, og træner både juniorer og voksne på alle niveauer.

Mikkel Wilmann
Beskrivelse

Mikkel er en dygtig ung træner, der har været i klubben i mange år. Mikkel er godt i gang med Holtes interne og DTF´s træneruddannelse.

Mikkel kan træne både juniorer og voksne på alle niveauer.

Mikkel spiller med på klubben 2. hold herre
Esben Josephsen
Beskrivelse
Esben er aktiv elitespiller og spiller på klubbens førstehold. Han ligger højt placeret på den nationale U16 rangliste.

Esben træner juniorer i alle boldfarver.
Nicolai Rothman Skarsø
Beskrivelse

Nicolaj er en glad og udadvendt træner.Han startede som træner i starten af 2019 og er godt i gang med Holtes interne og DTF´s træneruddannelse

Nicolaj kan træne Rød, orange og grønbold

Nicolaj spiller med på klubbens 2.hold senior.

Philip Wittenburg Lotz
Beskrivelse

Philip er en glad og udadvendt træner. Han startede som træner i starten af 2019, og er godt i gang med Holtes interne og DTF´s træneruddannelse

Philip kan træne Rød, orange og grøn bold.

Sebastian Agerbo Hasselström
Beskrivelse

Sebastian er en glad og udadvendt træner. Han startede som træner i starten af 2019, og er godt i gang med Holtes interne og DTF´s træneruddannelse

Sebastian spiller med på klubbens 2.hold senior.

Sebastian kan træne Rød, orange og grøn bold

Valdemar Baagøe Brunkel
Beskrivelse

Valdemar er en glad og udadvendt træner. Han startede som træner i starten af 2019 og er godt i gang med Holtes interne og DTF´s træneruddannelse

Valdemar kan træne Rød, orange og grønbold

Laura Alsing Juul
Beskrivelse
Laura spiller på klubbens elitedivisionshold for damer.

Laura kan træne både juniorer og voksne i alle boldfarver.
Sofie Pii Behrens
Beskrivelse
Sofie er en god hjælpetræner med godt humør, som er dygtig til de yngste børn på vores tennisskole. En dygtig træner til nybegynderen, som gerne vil i gang. Sofie kan træne alle boldfarver.

Hun er i gang med den grundlæggende træneruddannelse og har nu KT2 og allerede været træner i mange år.
Marius Sønderby
Beskrivelse
Marius er en glad og udadvendt træner og i gang med træneruddannelsen, nu KT2. Han kan træne juniorer i alle boldfarver.

Bengt Ohlsén
USPTA Licens