Træner
Freja Mensal
Fuldtidstræner

Freja har gennem mange år trænet og spillet på klubbens div. junior- og seniordamehold.

Hun er en glad og udadvendt træner og god til især de yngste på rød, orange og grøn bold, men kan også træne gul bold.

Freja har taget træneruddannelsen, op til KT3.

Hjælpeinstruktør
Tomás Di Giusto
Beskrivelse
Tomás er en dygtig og smilende træner fra Argentina, hvor han trænede på et akademi.

Tomás spiller på klubbens 2. hold, og træner både juniorer og voksne på alle niveauer.
Mathilde Kayser Secher
Beskrivelse
Mathilde er en del af Holtes elitedivisionshold for damer. Mathilde er glad og udadvendt og kan træne både seniorer og juniorer i alle boldfarver.

Hun er uddannet indenfor Dansk Tennis Forbund og har KT3.

Anne-Marie Mosbæk Ellegaard
Beskrivelse
Anne-Marie spiller selv på klubbens elitedivisionshold for damer.

Hun er en glad og udadvendt træner, som kan træne alle typer juniorer og voksne i alle boldfarver.

Anne-Marie er også træner på klubbens mikrotennis.

Uddannelsesniveau: KT1

Camilla Smith Müller
Beskrivelse
Camilla er en ung dygtig træner og spiller selv på klubbens elitedivisionshold og på højt nationalt niveau i divisionerne.
Camilla er klubmester i damesingle 2018.
Camilla kan træne seniorer og juniorer i alle boldfarver.
Uddannelse: KT3

Philip Boel
Beskrivelse
Udover at være fast del af Holtes 2. seniorhold på herresiden, er Philip uddannet indenfor Dansk Tennis Forbund, på KT2 niveau.

Han kan træne alle boldfarver. Han er dygtig til alle aldersgrupper - lige fra de yngste juniorer til de ældste voksne.

Esben Josephsen
Beskrivelse
Esben er aktiv elitespiller og spiller på klubbens førstehold. Han ligger højt placeret på den nationale U16 rangliste.

Esben træner juniorer i alle boldfarver.
Laura Alsing Juul
Beskrivelse
Laura spiller på klubbens elitedivisionshold for damer.

Laura kan træne både juniorer og voksne i alle boldfarver.
Sofie Pii Behrens
Beskrivelse
Sofie er en god hjælpetræner med godt humør, som er dygtig til de yngste børn på vores tennisskole. En dygtig træner til nybegynderen, som gerne vil i gang. Sofie kan træne alle boldfarver.

Hun er i gang med den grundlæggende træneruddannelse og har nu KT2 og allerede været træner i mange år.
Marius Sønderby
Beskrivelse
Marius er en glad og udadvendt træner og i gang med træneruddannelsen, nu KT2. Han kan træne juniorer i alle boldfarver.

Bengt Ohlsén
USPTA Licens