Klubben tilbyder:

Seniorafdelingen består af to afdelinger - en afdeling for elitespillere og en for motionister. De to afdelinger ledes af seniorudvalget, hvis formål er at synliggøre Holte Tennisklubs seniorafdeling og medvirke til at skabe et godt samspil mellem ældre juniorspillere og seniorspillere – både og socialt og sportsligt.


Seniorudvalget er nu opdelt i to udvalg for at sikre mere fokus på de enkelte initiativer.

    Klubliv & Motion udvalget

    Turneringsudvalget


Klubliv og Motion har til formål at fremme klublivet på tværs i seniorafdelingen. Vi fokuserer på både at samle seniorer på tværs af niveauer og alder og ønsker at lave events og sociale tiltag til glæde for os alle.  

Så hold øje med hjemmesiden og glæd dig til at få mails fra os - vi håber, at du vil bakke op og deltage i nogle af de events vi har planlagt. 

Du er også altid velkommen til at komme med input og ønsker. Tag gerne fat i formanden for "Klubliv og Motion", Merete Kongsbak.

  

Turneringsudvalget har fokus på alle turneringer i Holte Tennisklub. Så hvis du har lyst til at spille på seniorhold eller prøve at spille en turnering udenfor klubben, så tøv ikke med at kontakte Henrik fra dette udvalg.  

Formand Turneringsudvalget: Henrik Sparholt kan fanges på: turnering@holtetennisklub.dk