Retningslinjer for privattimer

Ønsker du at få specialundervisning med ekstra fokus på et særligt område, eller bare privattræning for at forbedre dit spil, kan du købe træningstimer hos klubbens trænerne.
  • Det er kun medlemmer af Holte Tennisklub, der kan modtage privatundervisning.
  • Det er kun klubbens trænere, der har ret til at give privattimer. Klik her for at se listen over trænerne.
  • Afregning af private undervisningstimer foregår direkte mellem træneren og medlemmet og dermed ikke en del af klubbens ansvar.
  • Banen skal bookes af spilleren
Hvis du helt ekstraordinært har særlige behov/ønsker for privattræning, som ligger ud over, hvad klubben tilbyder, bedes du rette henvendelse til bestyrelsen med en motiveret ansøgning for godkendelse herom.