Du er meget velkommen i klubben, uanset om du er begynder eller øvet.

Er du under 18 år, kan du læse mere under Juniorer, og er du over 18, kan du læse mere under Seniorer. Begge steder kan du læse om aktiviteter, både hvis du aldrig har spillet før, og hvis du kommer fra en anden klub eller har spillet tidligere.

Skal man have en makker for at melde sig ind i tennisklubben?
Nej, mange melder sig ind uden at have en makker. Alle børn kan gå til træning næsten hele året rundt, og her møder man selvfølgelig mange kammerater.

Voksne er ofte mere tilbageholdne, men muligheden for at finde nogen at spille med er der - det kræver at man melder sig til f.eks. træningen eller deltager i onsdagsbold.

Under  "Bookning af bane" finder du en "Makkerbørs", hvor du kan skrive dig op til at spille med et andet medlem, der også søger makker. Du er dog altid velkommen til at tage fat i vores fastansatte trænere, Henriette og Jens, som vil hjælpe dig med at finde makkere.