Træningsprogram udendørs sommer gældende fra mandag d. 30. april 2018

Sommerprogrammet 2018 Senest opdateret 1. juni 2018

Kære Juniorspillere

Al træning starter mandag d.30 april. Træningsprogrammet for juniorer træningen er nu klart og kan ses i den vedhæftede link.

Sommerens tilbud:

1. Micro-Tennis for de 3-6-årige.

2. Sommerlejr for juniorer i uge 27, 28 og 32 (4 dage) (invitation følger i næste uge).

3. Fysisk træning.
4. Klubmesterskaber i uge 38

Tilbud om Fysisktræning:

Mandag kl.18.00-19.00 Løbeklub (afgang fra Carlen)

Tirsdag kl.16.00-17.00 Koordinationstræning (Carlen)

Tirsdag kl.17.00-18.00 Styrketræning (Carlen)

Onsdag kl.18.00-19.00 Styrketræning (på Trekanten)

Torsdag kl.16.00-17.00 Koordinationstræning (Carlen)

Torsdag kl.17.00-18.00 Styrketræning (Carlen)

Klubbens nye løbeklub er for alle, ung som gammel – ALLE KAN VÆRE MED. Klubben arrangere Margueritløbet d.23 september som afslutning på sommersæsonen.

Tirsdag og torsdag har vi været så heldige at få tilknyttet Amanda Wessung, der er uddannet personlig træner og er tidligere UM vinder.

Koordinationstræning: målgruppe 6-14 år

Styrketræning: 10-25 år.

Pris for juniorspillere 800,- for hele sommersæsonen, hvor du så kan være med på alle de hold du ønsker J Tilmelding online på klubbens hjemmeside åbner i morgen tirsdag

Alle forældre er velkommen til at joine klubbens nye løbeklub, det koster 40,- pr. gang eller 300,- for hele sommerperioden til og med mandag d.17 september, hvis dit barn er tilmeldt klubbens fysiske træning kan du være med gratis. Der er åbnet op for tilmelding til Voksentræning på klubbens hjemmeside (separat infomail følger).

Vi har indført låste servebaner hvor alle juniorspillere er velkommen til at komme og øve deres serv – Trænerne vil sikre at der bliver taget bolde ud til dem der kommer. Det er helt gratis og du kan få en bedre serv J

Hvis I skulle have nogle spørgsmål må I endelig skrive til Julia på JR@holtetennisklub.dk og/ eller Lucas på sportschef@holtetennisklub.dk