Træningsprogram udendørs sommer gældende fra mandag den 6. maj 2019

Kære Medlemmer

Al juniortræning starter mandag d. 6. maj 2019.

Der er åbnet for tilmelding til Voksentræning på klubbens hjemmeside (Tilmeld dig her).
Voksentræningen starter mandag d. 13. maj.

Sommerens øvrige tilbud

1. Micro-Tennis for de 3-6-årige.

2. Sommerlejr for juniorer og voksne i uge 27, 28 og 32.  (Tilmelding tryk her).

3. Fysisk træning.

4. Klubmesterskaber i uge 37 og 38

5. Onsdags Spil-op for voksne medlemmer uanset niveau fra kl. 18 - 20

6. Torsdags Spil-op for motionister fra kl. 9:30 - 11

Se i øvrigt vores Facebook side for yderligere events

Tilbud om Fysisk træning
(tiderne er ikke endelige endnu)

Koordinationstræning: målgruppe 6-14 år
Styrketræning: 10-25 år.

Mandag kl.18.00-19.00 Løbeklub (afgang fra Carlen)

Tirsdag kl.16.00-17.00 Koordinationstræning (Carlen)

Tirsdag kl.17.00-18.00 Styrketræning (Carlen)

Onsdag kl.18.00-19.00 Styrketræning (på Trekanten)

Torsdag kl.16.00-17.00 Koordinationstræning (Carlen)

Torsdag kl.17.00-18.00 Styrketræning (Carlen)

Klubbens nye løbeklub er for alle, ung som gammel – ALLE KAN VÆRE MED.

Klubben arrangerer igen i år Margueritløbet i september som afslutning på sommersæsonen.

Tirsdag og torsdag har vi været så heldige at få tilknyttet Amanda Wessung, der er uddannet personlig træner og er tidligere UM vinder.

Pris for juniorspillere 800,- for hele sommersæsonen, hvor du så kan være med på alle de hold, du ønsker.
Tilmelding online på klubbens hjemmeside kommer senere.

Alle forældre er velkommen til at deltage i klubbens nye løbeklub. Det koster 40,- pr. gang eller 300,- for hele sommerperioden til og med mandag d.16. september. Hvis dit barn er tilmeldt klubbens fysiske træning kan du være med gratis.

Vi har indført låste servebaner hvor alle juniorspillere er velkommen til at komme og øve deres serv – Trænerne vil sikre, at der bliver taget bolde ud til dem, der kommer. Det er helt gratis, og du kan få en bedre serv.

Hvis I skulle have nogle spørgsmål, må I endelig skrive til Lucas på sportschef@holtetennisklub.dk og/eller Julia på Klubchef@holtetennisklub.dk.