Holdkampe

Noget af det som juniorerne holder rigtigt meget af er at spille holdkampe, da dette giver et fantastisk sammenhold, i modsætning til de individuelle turneringer, hvor de ikke altid er sammen med andre fra klubben.
Holdene sættes af Henriette, som også udvælger en holdkaptajn for hvert hold.

Spillerne vil være rangeret, således at højest rangerende spiller i en kamp spiller 1. singlen, næsthøjest rangerende spiller spiller 2. singlen og så fremdeles, med mindre de kun spiller med i doublerne.

1. doublen er altid den double, hvor højest rangerende doublespiller er med.

Holdkaptajnens opgaver

Hvert hold har en holdkaptajn.

Inden holdkampene

På DTF's hjemmeside findes oversigten over holdkampe:

I venstre side findes sæsonen, SLTU inde/ude, alderskategorien og puljen

Her findes en oversigt over puljen. Klikker man på holdnavnet i kampoversigten, bliver listen filtreret, så man kun ser holdets kampe.

Står Holte til venstre, er det en hjemmekamp.

Er det en udekamp, arrangeres typisk fælleskørsel for holdet til kampen.

Husk at spillerne naturligvis altid spiller i holdtøjet

Hjemmekampe

Ca 1 uge inden hjemmekampen skal man kontakte modstanderens holdkaptajn, og fortælle om kampen afvikles på trekanten eller Carlsmindevej (henvis evt til kortene på hjemmesiden: Om os, Baner.).

Check i god tid på hjemmesiden, hvilke baner der er booket til jer.

Kontakt jeres eget hold og indkald spillerne.

Hjemmeholdet skal stå for forplejningen, der typisk består af noget at spise og måske lidt frugt (bananer er altid populært til turneringer) og lidt at drikke til spillerne og måske kaffe/the til forældrene.

Det er IKKE holdkaptajnens opgave at komme med alt dette; KUN at uddelegere, hvem af hjemmeholdets forældre, der tager hvad med til kampen. Denne tjans kan fordeles mellem alle forældrene eller gå på skift.

I ugen op til kampen afhentes bolde hos en af trænerne.

Kampafvikling

Ca ½ time inden kampen mødes jeres hold til opvarmning. Der vil som regel være booket baner til dette også.

Holdkaptajnen sørger for at udfylde holdkortet med hjemmeholdets singler og beder modstanders holdleder om at udfylde udeholdets ditto.

Doublerne behøver man ikke opgive, før singlerne er afviklet, så man kan vurdere dagsformen hos spillerne på dette tidspunkt.

Holdkort kan hentes her:

Her finder I også en manual til f.eks. resultatindberetning.

Reglerne for kampene kan I finde her:

Noget at det vigtigste er, at forældre ABSOLUT ikke må blande sig i kampene. Dog kan de helt små have behov for hjælp til at tælle point, men spillerne dømmer selv boldene inde/ude på egen banehalvdel.

Hvis der ikke kan blive enighed ved en kamp, kan en af forældrene sættes ind som "referee" og dømme kampen.  Dette er heldigvis stort set aldrig nødvendigt.

Vigtigt: Ved hver holdkamp skal der tages et samlet holdfoto i det flotte holdtøj.
Dette foto skal lægges på juniorernes facebook side, https://www.facebook.com/groups/holtetennisjunior  (hvis ikke I selv kan, så få hjælp fra jeres børn) med en lille beskrivelse af kampen, og gerne en tak pr. sæson pr hold til holdets sponsor.

Klubben vil så vidt muligt samle alle holdbilleder fra ugens kampe og lægge dem på klubbens facebookside/hjemmeside en gang om ugen.

Og så er det god tema spirit, at alle spillere bliver og hepper på de sidste kampe, hvis det på nogen måde kan lade sig gøre.

Efter kampen

SLTU kræver at hjemmeholde indberetter resultatet af kampen senest 1 døgn efter afviklingen af kampen.

Dette gøres på

Log ind i øverste højre side med det login, I har fået udleveret.

Find kampen, og bemærk at der nu er gule tennisbolde ud for hjemmekampene.

Klik på den gule tennisbold ud for den kamp, der skal indberettes, og skriv spillere og resultatet.

Spillerne udvælges fra listen over klubbens spillere ved at skrive navn eller licensnummer. Hvis en spiller har licensnummer, er det vigtigt, at der ikke står "Nxxx" men et rigtigt licensnummer, for at spilleren får tildelt de point, der optjenes for kampen. Af og til står spillerne der flere gange, men så vælges den version, der har et licensnummer uden "N" foran.

Gem og kontroller at det ser rigtigt ud.

Hvis der er noget I er i tvivl om, så kontakt en af de "erfarne" holdkaptajner, Christina Brunkel (tlf 29 79 91 19) eller en af trænerne.