At være junior i Holte Tennisklub

Tennis er en individuel sport, men det er igennem fællesskabet og et trygt og professionelt foreningsmiljø, at at vi ønsker at udvikle vores juniorer, så de både bliver bedre spillere, men samtidig ”opdrages” til at værdsætte god sportslig opførsel (fairplay) – ikke blot på banen men også udenfor.

Læs her om forventninger til holdspillere, forældre og holdkaptajner.

Holte Tennisklubs mål er at tilbyde kvalificeret træning til alle juniorer uanset spillestyrke og alder. For at kunne tilbyde kvalificeret træning til alle juniorer, har vi opdelt træningen i 5 hovedgrupper:

Pris udendørs 2017

Junior S1

Nystartede eller let øvede spillere fra ca. 4-10 år som spiller med røde softbolde på mindre baner.

Holdene alders og evt. niveau-inddeles.

Træning 1 time 1 gang/ugen. Træningsdage Man-tors mellem kl.14-18.30

Junior S2

Nystartede eller let øvede spillere fra ca. 5-10 år som spiller med røde softbolde på mindre baner.

Holdene alders-og evt. niveau-inddeles.

Træning 1 time 2 gange/ugen. Træningsdage man-tors mellem kl.14-18.30

1.375,-

Junior
 A1 + B1 + C1

Nystartede til øvede spillere fra ca. 10-18 år, som spiller med orange, grønne eller gule bolde afhængig af alder og niveau.

Træning 1 time 1 gang/ugen. Træningsdage man-tors. mellem kl.14-18.30

Junior
 A2 + B2 + C2

Nystartede til øvede spillere fra ca.10-18 år, som spiller med orange, grønne eller gulde bolde afhængig af alder og niveau.

Træning 1 time 2 gange/ugen. Træningsdage man-tors mellem kl.14-18.30

1.650,-

Junior C3 og C+

Øvede holdkamp- og turneringsspillere fra ca. 10 -18 år, som spiller med orange, grønne eller gule bolde afhængig af alder og niveau.

Træning 1-1½ time 3-5 gange/ugen. Dvs. 3-6 timer ugentligt afhængig af niveau, aktivitet, skoleskema og trænervurdering.

Derudover mulighed for at blive udtaget til seniortræning i de ældre rækker. Der stilles betingelser af trænerteamet for at kunne blive udtaget til C+ træning.

Træningsdage man-fr. mellem kl.14-18.30 (evt seniortr. 18.20)

2.075,-

Sommerlejr
 for juniorer

Afholdes 4 dage i den første uge i sommerferien. Pris inkl. frokost og pasning.

Næste gang 27. juni - 30. juni 2016